På gården finns det just nu sex Islandshästar och en Nordsvensk brukshäst, Flora. Isladshästarna är Sara, Blesa, Bletta, Freisting, Littla-Minn och Bardi. Littla-Minn, Bletta och Bardi är egna uppfödningar. Sara, Freisting och Blesa är bedömda med fina resultat.

Vi bedriver ridskola på Islandshästarna. Hästarna är lugna och snälla och en perfekt nybörjarhäst. Vill man prova på att rida går det bra att ta en tur i skogen eller i vår fina paddock. Hästarna kan ridas av alla, gammal som ung. Man bör dock inte väga mer än
90 kg. Ring för mer information.

Ridskola

På vår ridskola rider du på våra trygga Islandshästar. På lektionerna blandas innehållet med bland annat ridning, teori, pyssel och uteritter. Grupperna är små vilket minskar stress och eleverna får mer tid och hjälp. 


Knattegrupp/ridlekis
Barn från ca 4 år upp till 7 år. 130:- /gång

Barn/ungdomsgrupp
Barn från 7 år upp till 16 år. 180:-/gång

Vuxengrupp

220:-/gång

Vid sjukdom har du möjlighet att rida igen två missade lektioner. Då får du rida i en annan grupp vid passande tillfälle.

Turridning

Är du sugen på att prova på att rida Islandshäst? Eller bara vill ta en tur på våra fantastiska ridvägar i skogen? Då kan du prova någon av våra turer.

Lilla svängen
Tar ungefär 1-1,5 timme varav ca 50 min ridning. 350:-

Långa rundan
Tar ungefär 1,5-2 timmar varav ca 1,5 timme ridning. 450:-